Milý člověče...
Anotace: i takhle to někdy končí, když někdo zradí...
Milý člověče,
ty, jenž čteš tyto řádky
snad s nadějí či odporem
věz, že chtěla bych vzít vše zpátky
a zamávat bílým praporem.
Dostala jsem se na dno
a tohle je zpověď má.
Opravdu neříká se to snadno
snad to někdo zná...
Nezalžeš, a stejně lhala...
mám si přidat vinna?
Nezabiješ, do ruky kudlu vzala.
Člověče poraď...
Smrt či lahev vína?
Tak bojovat jsem chtěla,
prát se se světem.
Nevzdávat se a být silná.
Tolik elánu jsem měla!
- zklamala jsem, naděje byla mylná...
A to vše jen ta lidská zrada!
Je pozdě ptát se proč...
PROČ MĚLA JSEM TĚ RÁDA
Raději se oteč
a ukaž mi svá záda.
Nechtěla jsem přiznat bolest,
ani své pokoření.
Vše byla jen myšlenková lest.
Proklínám tvé stvoření...
Člověče, Ty, jenž jsi příčinou
že utápím se v slzách:
Je to tvou vinou!
Že mám ostří nože v žilách.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)