Čas na lásku
Anotace: Honzovi...já vím,že máš moc učení na zkoušky a taky další starosti.A chápu to,opravdu!!!Ale občas si prostě popovídat potřebuju...
Těžká bude tato noc
stýská se mi totiž moc
Pro slzy nevidím nic kolem sebe
když zavřu oči, tak vidím Tebe
I když jsem s Tebou dneska byla
moc jsem si to neužila...
Chybí mi totiž všechny ty chvíle
kdy povídal sis se mnou mile
Už aby byl od zkoušek klid
a my na sebe snad čas budem mít
A tak doufám, že Ti vše vyjde
a ten čas už brzo přijde!
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: jaňa
Komentáře (2)
Komentujících (2)