zkamenělá víčka
Anotace: potkala jsem stařenku s jejím mužem...mohlo jim být 80 let a drželi se za ruce...zapůsobilo to na mě...bylo to hrozně hezké
100 let vzpomínek hlavou mi proudí,
Na to, jak jsme byli mladí
Před desítkami let
A schovávali se ve svých očích,
Teď přede mnou ležíš,
Bílé vlasy obtáčí se
Kolem tváře
A Měsíc jen tiše závidí
Jim jejich zář,
Hruď se lehounce zvedá
A Tvůj dech cítím až na rtech,
Jemně mě šimrá
u srdce
Jsi tak křehká
Jak porcelánová panenka,
Vrásky času přidaly Ti jen
na nevinnosti
A na Tvých víčkách
Čtu slova smíření,
Krev se pomalu zastavuje,
I sedmikrásky se stydí
za svou barvu,
když porcelán bledne
a víčka zkamení…
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Tymi14, 6thSun, milan nov, Arwen....., Jahodová kopretina, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)