Anotace: http://youtube.com/watch?v=odcJ-vS22rI jednou budu chtít víc, než vysvětlení -jestli se přežiješ..
Na díle Neila Gaimana je nejlepší to, že po jeho dočtení začne pracovat tvoje vlastní fantazie. Dílo, které se stává po přečtení okamžitě inspirací. Možná by se to mohlo označovat jako invenční literatura.
11.07.2008 16:42:00 | Fiktivně
Dokonalá...přesně podle mého gusta....co se pocitů týče...díky.
__________
bolí to,
když zpíváš
zlomeným hlasem..
protestsong
za lepší svět
..umírajícím
s každou novou Startkou
01.06.2008 20:18:00 | Veru