Slzy nespočítateľné
Anotace: daľšia slovenská básnička... hádam sa bude páčiť :)
Zašlý smiech a márna sláva
zlatá sála sa poddáva
zuba času záľube
vitaj na smutnej palube
Mnoho sĺz a nárekov
tam znejú snáď i od vekov
Zármutok tam cesty tká
úsmev tam nik nečaká
Minulosť divná tichá
zabudnutá sláva pýcha
ticho dvere otvára
šťastie nesie na márach
Otáča sa hlava zmeny
koho vidí je premenený
a po tom boji zádušnom
nádej končí pod hrobom
Diamanty v prach a zlato v bolesť
niekto si to nakoniec musel odniesť
v hrobe tichom vzájomnom
a smrť trvá na nájomnom
Čierne mraky, temný duch
neprelomíš bludný kruch
a ten kto ťa raz zapredá
tomu bude večná beda.
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Kovik, obyčejná
Komentáře (0)