Anotace: Všem moc lásky posílám - za sprostá slůvka se omlouvám - ale už to nelze jinak ...
Není otázka kdo Ti pomůže, ale komu pomáháš tím, že tady sdílíš své trápení a ukazuješ lidem, že život má i tak smysl a že nejsou sami ve svých strastech. Možná je to, že Tě lidé tady na literu chabý důvod pro život...ale pořád je to o důvod víc, než má důvodů smrt. Ta vždycky počká.
31.05.2008 17:12:00 | mononoke