...máš tip za vykecání,to potřebujem všichni,proč by jsme jinak psali(fčil jsem si to u mnohých pokecal,no a?)
15.12.2008 01:18:00 | WAYWARD
je to všechno takové aťa maťa paťa. hatláma patláma
03.06.2008 00:06:00 | GUSTAV HUSÁK FEAT. KLEMENT GOTTWALD
to nebylo myšlený jako vážná báseň. možná ani jako báseň. myslím že koment: Tichý povzdech to vystihuje přesně. prostě jen par slov do tmy a spiše pro mě, čtenáři to asi moc nedá.
03.06.2008 00:01:00 | Maťa