Anotace: Všem láskyplné objetí, mám vás ráda ...
Ano, trvá to dlouho, moc děkuji za povzbuzení a verše jdou z nitra, tak se omlouvám za smutek ...
05.06.2008 21:25:00 | toužím.jít.dál
ja už pomaly strácam silu čítať Tvoje riadky plné bolesti...Treba to riešiť...Už to trvá dlho...
05.06.2008 19:57:00 | Annadesirée
tak tak, po letech neštěstí a smutku musí jednou přijít desetiletí radosti a splněných tužeb. Ať se máš lépe!!!
02.06.2008 23:59:00 | blue
Nevzdávej se zlatí... Uvidíš, jednou budeš šťastná, budeš mít vše, co si přeješ... milující rodinu, milujícího muže, spousty lásky...Stojím při tobě
02.06.2008 15:52:00 | Caracol
soustřeďuju se.. na přání, aby Ti bylo líp.. posílám Ti to přání.. zkus se soustředit na vůli, hodně silnou vůli, aby Ti bylo líp..
02.06.2008 14:08:00 | Petbab