Nikdy...
nikdy si
nepřipouštěj k tělu
příliš vysoké sny
protože se nikdy nemůžou splnit...
.
.
nikdy nevěř v jednom
večeru za oponou
černých vlasů
.
.
nikdy si nevybírej
něco
čeho prostě nedokážeš dosáhnout
...
.
/nikdy-předurčené pro mě.../
bolí to
bolí to
a já nedokážu nebrečet jako kretén...
v osamocenym pokoji
zhroucená v koutě
...
nenuť mě dál
padat dolů do příkopu
kouře a alkoholu
.
.
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: dva, B.a.r.b.a.r, 0-0, Simísek, už ne pernikova princezna, WhiteSkull, Mraveneček
Komentáře (3)
Komentujících (3)