Hvězda
Anotace: hvězdná obloha je tak krásná
Hvězdy nad hlavou
plujou si temnou oblohou
někam do dáli
mě tu samotnou nechali
Hvězdy tak krásně svítí
jednu bych chtěla uchopiti
držet se jí pevně
aby se rozprostřela ve mně
nebo já v ní....
Hvězdu chytit
a nepustit
plout s ní do neznáma
to bych ráda
odletět s ní dál
tam, kde není světa klam
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 333x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, Alan Black, Petbab, Psavec, kavec, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)