Hledám Tě..
Anotace: .. (podobnost náhodná)
Hledám Tě, hrajem si
na slepou bábu
já tuze zmaten jsem
šmátrám nazdařbůh
s oběma rukama
napřaženýma
mám si prý smíchu v tmách
Tvýho nevšímat
v tanci sám bez páru
točím se hbitě
z tolika nezdarů
brečím jak dítě
dokud Tě nechytnu
musím se kroutit
smát se, být happy
jak kolotoč z pouti
hledám Tě, hrajem si
na slepou bábu
najednou do prázdna
nohou jsem šlápnul
padaje slyšel jsem
ještě svý jméno..
pod touto básní již
nebude čteno
Přečteno 538x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá a šikovná, drsnosrstej kokršpaněl, s.e.n, WAYWARD, Kyle, Caracol, toužím.jít.dál, spare, Iva Borecká, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)