Tepny
Anotace: ....co vedou ze srdce....
Lámat druhým srdce
Na city nekoukej přece!
Jen Tvůj je svět
Jen na sebe hleď
Tak obletovaná
Tak milovaná
Tak šťastná
Tak bezcitná…
Svého srdce paní
Splnili jí každé přání
Ničeho si nevážila
Vše za samozřejmost brala
Jednou na to doplatila…..
Matně vnímá slunce rozbřesk
Zdáli slyší velký třesk
Ne, to není v dáli
To jen jí tepny popraskaly
Srdce umřelo….
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, Ariella13, Nahá, Belmon, jedam
Komentáře (4)
Komentujících (4)