Hledáme cestu pryč
Před čím pořád utíkáme,
kam vůbec běžíme?
Před kým pravou tvář ukrýváme,
k čemu se to blížíme?
Nejsou to jen naše vlastní portréty,
co nás jinam táhnou?
Jsem to opravdu já a jsi to ty?
Nejsem s tváří jinou.
Oči klamou, mysl také. Tak už nevím.
Nevím, v co uvěřit mám,
je tu někdo nebo jsem sám?
Radši bych pryč byl, tady nic nevidím,
jsem se pohřbil, nemyslím! Cítím?
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku...
Komentáře (0)