Smutný den ...
Anotace: Všem moc a moc lásky - žádné strastiplné vrásky - krásný víkend prožijte - sluníčka si užijte ....
Smutný den...
smích je pouhý sen...
Smutné oči...
bolest mě již nezaskočí...
Smutný to zas den...
toužila jsem trošku žít jen...
Povadlá dívka...
úsměv má zřídka...
Spíše nemá...
smích již nezná...
Nechci již takto žít...
to lépe život si vzít...
Ale to je hřích, vím...
když já již naději nevidím...
Jak dále žít...
chuť opět najít...
Nelze to, nemohu...
ač zoufalá, ráda pomohu...
všem, co smutní...
život je krutý...
Ale žijte a važte si toho...
neležíte-li na lůžku, máte mnoho...
Můžete chodit a dýchat...
léto k sobě uvítat...
...tak se usmívejte...
...mám vás ráda...
Přečteno 303x
Tipy 19
Poslední tipující: waterlily, carodejka, Belmon, Caracol, Psavec, igniss, mamina, Simísek, Květka Š., Petbab, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)