Deštivá melancholie
Anotace: že by za to mohl Medard?
Spustil se déšť na čtyřicet dní,
provazy vod trhají zpackaný sen
narušený střídavými záblesky
čehosi zvláštního.
Tma rozlila černý inkoust,
který smazal jedno srdce
namalované křídou v ulici,
kudy chudí těla bez duší.
Déšť uhasil poslední cigaretu
jako znamení mrtvé naděje,
která protéká mezi prsty
a padá kamsi do prázdna.
Bouřkové mraky pohřbívají lásku
utopenou ve sklence vína
a zbyla jen trpká pachuť
vmíchaná do kapek deště.
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, WhiteSkull
Komentáře (0)