Vždy nebo Nikdy, ale napořád
Anotace: přál si... - toho tak moc?
ještě jednou
být se svou sedmikráskou
oči jí přikrýt páskou
a vyznat se svou velkou láskou
ještě jednou
slyšet z jejích úst smích
přidat k nim dotek úst svých
a cítit lásku vyzařující z nich.
ještě jednou
naposled, slyšet její hlas
a její miluji tě zas a zas
život je zloděj, zrádce je čas.
ještě jednou
jedinkrát spatřit oči barvy studánky
co skrývají lásku a hádanky
a zvěčnit je na stránky
jejich alba
chtěl ještě jednou
cítit dotek na její sametové kůži
přinést ji štěstí, donést růži
dát co chtěl a vrátit co dluží
ještě jednou
jedinkrát
naposled
nebo navěky
a skočil
užíval si to, sbohem živote
nechtěl žít
ne v tomhle světě
bez ní
byl volný
mohl řvát
létat jako pták
a čas za sebou nechat stát
... v mlze...
"nejkrásnější hudba je tlukot lidského srdce"
a on ho chtěl slyšet VŽDY nebo NIKDY...
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: mononoke
Komentáře (1)
Komentujících (1)