Deja-vu
Viděl jsem svůj konec,
teď mám jeho deja-vu,
až zazvoní zvonec,
srdce se mi zastaví.
V dálce vidím světlo,
je skryté za tlustou vitráží,
jdu směr Peklo,
od kterého se záře odráží.
Byl to pouhý klam na který
jsem skočil, své mrtvé tělo
nenávratně v pekle smočil.
Už je semnou amen,
není cesty zpět.
Satan připevnil mi k nohám
kámen, aby utopil svůj hněv.
Přečteno 323x
Tipy 11
Poslední tipující: Míša S., Vlk v rouše, fuu, .K.r.i.s.t.y., Sephora, Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, mononoke
Komentáře (4)
Komentujících (4)