Svoboda?
Anotace: Je to, co se nám tak jeví, opravdu svoboda? Nebo jen klam?.. Podle mě je svoboda jiná.. lepší.
‚svoboda pro všechny
vždycky a všude
byla tu po věky
a vždy tu bude‘
je to však svoboda
ta všemi známá?
nebo jen podoba
co špatné skrývá?
to nikdo neví
a vědět nebude
dokud se jeví
jak správná všude
jaká je skutečná
podoba její?
třeba je nevděčná
a hluchá k dění
já ale věřím
že není taková
avšak jen tuším
jaká je skutečná.
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Tafird, Vlk v rouše, jedam, Psavec, WAYWARD, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)