* Co bude dál? *
Anotace: Když zůstanete na cestě sami...
* Co bude dál? *
Vítr vane, vane v dál
Čas jde s ním, jde dál
Co bylo dříve, dnes již není
Není jak včera, dnešní rozednění
Úsměv mizí, naděj zmírá
Pláč teď hrdlo tiše svírá
Nová cesta trny pokrytá
bída žití v tváři vyrytá
A není cesty zpět
Již zvadl růže květ
Co byl přítel, stín je teď
Za novým mne osude veď!
Přes hory i přes lány,
Přes řeky i přes moře.
Zmař zlu jeho plány
A nauč ho pokoře…!
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, Simísek, Psavec, igniss, rosandr
Komentáře (2)
Komentujících (2)