Pohádka o životě
Anotace: Jen drobné zamyšleí nad tím, jak se nám plní dětské sny...
Dokud jsem ještě byla malá,
tak často jsem si myslívala,
že jednoho dne krásného
já potkám prince milého
co odveze mne do pohádky.
Často jsem četla mezi řádky,
a snila že čtu o sobě.
Byla jsem všemi princeznami,
hodnými,krásnými i zlými.
Pohádka byla jako sen,
ale pak vždycky přišel den.
Přišel den,já se probudila
a princeznám jsem záviděla.
Tak například té na hrášku,
záviděla jsem neklidný spánek.
Já stala bych se kteroukoliv,
Třeba tou v myším kožíšku.
Pohádek řádky už odnes čas,
a už jen málokdy o nich sním,
Že do pohádky vrátím se zas
s tím princem krásným,bohatým,
že nestane se to,už vím.
Můj svět je z myších ocásků
a nemám právo na lásku.
Občas spím jako na hrášku
za život hledám náhržku.
A nemám pávo žít si sladce
tak jako pricezna v pohádce.
-S tím už se dámo asi smiř,
jsi šedá,opuštěná myš!
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Irigrein, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)