Neplakej...
Anotace: Všem moc a moc lásky, nad tu není - ta vše smutné v krásné změní ...
Neplakej, řekl jsi mi,
život se zase změní.
Budeš opět silná,
bolest bude omylná.
Neplakej, kotě moje,
všechno zdraví ať je Tvoje.
No tak, nebuď již smutná,
slzičky, bolest ... ne, není nutná.
Neplakej, dívko křehká,
vím, Tvá situace není lehká.
Ale no tak, neroň již slzy,
mě to pak moc a moc mrzí.
Neplakej, lásko naše,
vzpamatuješ se zase.
Neboj a již nesmutni,
vše lepší se uskuteční ....
...věř...
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., malá a šikovná, igniss, Psavec, Caracol, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)