Přišel...
Anotace: Všem jen lásku a letní krásu ... mám vás ráda ...
Přišel a vzal mi to poslední,
je mi slabo, kdy už se rozední?
Bolest mám, ale ještě bojuji,
však svůj život Tobě daruji.
Přišel a chtěl zase vše mít,
bude se stále toto dít?
Násilí, bolest, no hnus vše,
je to kruté a opravdu zlé.
Přišel a já chci odejít,
nemohu, musím si život vzít.
Pro něj, pro ostatní životy,
již se nevzpírám, nedělám drahoty.
Přišel a tělo mé si vzal,
mým slzám nikdo nedbal.
Tak to vytrpím ty "zrůdo",
na duši je mi zle a chudo.
Přišel a udělal to své,
brečím, ať to již pomine.
Nenič již tělo mé, prosím,
bolest jen v sobě nosím.
Přišel a zničil mé tělo,
v tu chvíli umřít se mi chtělo.
Ale já chci ještě žít,
trošku úsměvu na tváři mít.
Přišel...
ale ať odejde...
na utrpení snad nesejde...
toužím ještě žít...
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Petbab, Severka, Caracol, Psavec, Iva Borecká, igniss, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)