Létavice...
Anotace: schizofrenikům a bláznům
očima rejnoků hltám tmu
stačí mi jen jistota,
že mě chytíš dříve,
než spadnu do kaluží
nebe je v nich
schizofrenicky rudé
Pod vlivem tvého
paranormálního psychického dění
hladím introvertního nosorožce
Díváme se z okna
mhouříce oči do slunce
jako malé děti
čekáme na létavice
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, mamina, Psavec, cevert, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)