Přání pro ni
Anotace: ..ať je opět na výsluní
V jeho životě bývala první
Její místo bývalo na výsluní
Teď jen v koutku trpí
Není ani druhá, ani třetí
Vybočuje z řady
Nevnímá druhých rady
Uzavírá se do sebe
Až jí z toho zebe
Z toho pocitu ji mrazí
Že stále ty, co miluje, ztrácí
Teď jí můžeme je přát
Ať jí zas má někdo rád
Láskou vášnivou
S touhou neovladatelnou
Hodně štěstí
Na tvé pouti životní
Ať se zlé v dobré změní
Ať jsi opět na výsluní
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, blue, Romana Šamanka Ladyloba, toužím.jít.dál, Vlk v rouše, Cleris, enigman, Belmon, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)