Žár nebo chlad?
Budoucnost je tvrdý led, co pálí
svým chladem bez Tebe byvším.
Kdybys tem nebyla, v té dáli,
tak ani sám sebe neuslyším.
Když nebyl by žár, jenž chladí,
nebyl by můj život snesitelným.
Protože mé myšlenky pádí
k Tobě, jinde jsou pouhý dým.
A teď je to vše jen mezi námi
a nejvíc mám strach ze stran,
co přijde - žár nebo chlad zamává mi,
a Ty, kterou… kterou projdeš z bran…?
Komentáře (0)