Anotace: když víte, že stejně nevyhrajete, nemá smysl bojovat... I ten, kdo se vzdá, může být vítězem...
V pořádku, děvče, tohle někdy opravdu pomůže a nad dokonalostí rýmů je vlastní vyznění básaně.
10.06.2008 17:54:00 | Psavec
to saddova: jj, vím, že to nepatří mezi nejlepší, to přiznávám. Spíš jsem ze sebe potřebovala dostat ty pocity a vypsat je se mi jeví jako nejlepší řešení (aspoň pro mě:-)
Ale každopádně děkuju, i kritika je cenná!
10.06.2008 17:36:00 | Caracol
jj, vydrzet..
basnicky to neni prilis vydarene,ale to jiste vidis sama, jen ty rymy..no, myslim, ze vic rikat nemusim..
urcite umis lip..hm??
10.06.2008 17:21:00 | saddova