Vertigo
Anotace: V jednom chrámu,jednoho večera,si mě konečně všiml... Každý má svých pár minut slávy......
Mé srdce krvácí,
schované je v červáncích.
Má duše se trmácí,
slýcháváš ji ve váncích.
Mé city ionizují,
v panoramatech morálních poklesků.
Mé oči odpuzují,
v šedých hloubkách hříšných odlesků.
Má mysl se stáčí,
v amputovanou ideu bez obočí.
Kam asi kráčí,
mrzáčtí andělé když močí.....?
Části mého skeletu,
pichlavě září v temném střiku.
Lilithy Nám mele tu,
sladkou henou pláče místo výkřiku.
Na mém těle nahém,
odráží ozvěna slovo Vertigo.
V pozdním večeru vlahém,
pomrkává na mě Viktor Hugo
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, Psavec, drahý, Simísek, mamina, WAYWARD, po schodech dolů
Komentáře (2)
Komentujících (1)