Anotace: Smutné, ale i to se dříve mohlo státi, avšak jen někde se zdařilo viníka potrestati...
Vyvázat z rýmů, neskutečně tě poutají. Případně bych doporučila zamýšlet se nad jejich užitím (např. v této části je vyloženě nucené - dostižen/proložen; čepel může proklát, ... sice "proložit čepel" je velice zajímavé spojení, ale vyniklo by ve volném verši,... takto se stává účelné.) Verše působí sekaně, stroze a tím pádem neprocítěně. Typovala bych pokus o baladu z dob středověké rytířstkosti. To já ráda, ale rýmovaná forma má hodně kostrbatý a nelibý rytmus, ... zkus si to zarecitovat, uvidíš sama. Moc mě zaujala příběhovost, evidentně ti nechybí fantasie.
11.06.2008 18:45:00 | Epona
jako pribeh je to hezke, mozna by to bylo,ale lepe vyvedene jako povidka, protoze ty rýmy na me pusobi prevazne kýčovite...
11.06.2008 15:48:00 | saddova