Anotace: ...
...nemožno neopakovat co už se nekonečněkrát řeklo...i slzy štěstí jsou slané... :-)
14.07.2008 11:41:00 | Lota
Slané moře zaplavuje celé mé tělo - ale i tak slaných kapek se mi vzít chtělo - všem lidičkám, ať raději úsměv mají - i Tvá duše i srdíčko ať radost prožívají...
16.06.2008 22:37:00 | toužím.jít.dál