Anotace: ...z lásky...
Taky si myslim, ze an to musis prijti sama... Jen mam pocit, ze uz by jsi na to meal prijit, ptz jsi si vytrpela uz dost... Nespadni do toho jeste hloubs nez jsi... Mozna mas pocit ze uz to nejde, ale jde... Neblbni...
VZPAMATUJ SE!!!!... ON TI ZA TO NESTOJI!!!... MELA BY JSI SI TO UVEDOMIT!!!...
14.06.2008 22:08:00 | Someday
Co na to řéct? Musíš na to přijít sama ... víš? Život se s námi nemazlí, tak se seber a začni něco dělat hlavně sama pro sebe a svůj život, aby byl takový, jaký si ho přeješ ... přeji Ti mnoho sil a štěstí.
12.06.2008 11:01:00 | NikitaNikaT.