Sklenka kyanidu
Anotace: Nevím, jak okomentovat, co cítím...
Slunce v duši zapadá za obzor,
Mé srdce s rozumem marný vede spor,
Slzy pálí mě na rudých tvářích,
Zmítám se v nich za nocí bezesných.
Sklenka kyanidu před spaním,
By završila o čem sním,
By napomohla ke klidu,
Bláznovství sladké, však já už jdu!
Mlhy plazivé kolem kotníků se motají,
Kradou se tmou, tiše a potají,
Svírají mi hruď a nepropustí dech,
Drží mě v mrazivých temných zdech.
Bolestí je má krev naředěná,
Na každém kroku tvrdá stěna,
Já narážím a nevím kudy jít,
Jak tu bolest z těla vypudit.
Cesta nekonečná přede mnou se vine,
Z kyanidu vůně lákavá se line,
Chci upadnout v zapomnění,
V bezbolestné věčné snění.
Se slzami na řasách,
Tápu a mám hrozný strach,
S jedním jménem na rtech,
Končí i poslední bolestný vzdech…
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Rolnička, lecrecia, Charibeja, sluníčko sedmitečné
Komentáře (1)
Komentujících (1)