Hřbitovní kvítí
Anotace: Když jsme se sborem natáčeli v kostele CD, tak mě tamní hřbitov inspiroval...co říct dál. Je to smutné, melancholické, v hloubi duše tak dojemné(doufám)...jako to hřbitovní kvítí...
Hřbitovní kvítí
-je odkvétající kopretina.
Slunce pro ni nesvítí
-pod ní duše dřímá.
Kořeny nasává
smutek a žal,
všek nářek ustává
-květ stojí dál.
Vnímá tu touhu
vrátit se zpět,
ale starosti světa
již nevidět.
Bílo-žlutý kvítek
-osamělý, unavený, posmutnělý...
... to je hřbitovní kvítek...
Komentáře (1)
Komentujících (1)