První

První

Anotace: Moje první básnička.

Člověk do moře hledí,
květinu při tom hladí.
Možná je to pomněnka,
v každém lístečku vzpomínka.
Copak stalo se mu asi?
Prý jeho lásku smrt vzala si.
Proč chce ale utonout?
Aby mohl zapomenout?
Ale smrt nic nevyřeší
a smutek neutiší.
Proto člověče zvedni hlavu
a začni naplno žíti znovu.
Autor effenddy, 14.06.2008
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: snupicek, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak nějak podobně vypadala i moje úplně první=) Rýmy stylu aa,bb,cc,...=)
Ještě nezkažené...

14.06.2008 16:40:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel