Nad smrtí...
Anotace: učím se truchlit...znovu
Nad smrtí s matkou
pláčeme potichu,
bez vzlyků...
V náručí
Nad smrtí s matkou
pláčeme potichu,
dědeček
umírá
V hlavě mi zní jeho hlas...
Kroužilas´ nad námi
-už kroužíš kolem nás-
*
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Psavec, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)