Anotace: S určitými věcmi se musíte vypořádat sami, poprat se s nimi ve své hlavě...Asi jako když jste dlouho nebrečeli..A pak přijde něco, z čeho vám vyhrknou slzy do očí rychlostí, jakou byste nikdy nečekali...(napsána 13.6.2008)
To je děsně pravdivý, že člověk sám je jediným soudcem a jediný si dokáže ublížit. Nejvíce mě bolí, když vím, že jsem ublížila, že já jsem něco udělala špatně, protože jedině sama za sebe nesu odpovědnost... krásně napsané, jdu číst tvé další:)
15.06.2008 16:26:00 | Dilla