smutek
Pláču a ty spíš,
potichu na tebe koukám,
přemýšlím o čem asi sníš,
pomalu tě zkoumám.
Něco říct se ti snažím,
ale nevím k čemu to je,
pořád dokola v kruhu kráčím
a smutek mě sužuje.
Vlhké smutné oči,
tohle opravdu není sen,
svět se pro mě divně točí,
ale já chci přes to všechno nás tři jen!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)