Panenky... dodnes je mám...
Princeznu... v sobě ukrývám...
pro všední návraty srdcí...
pro lék, jak jsme trpcí...
pro návrat k sobě samé... :-*
19.06.2008 14:36:00 | Levandule
lživý odrazy, vteřiny pro princeznu, co zrcadlí se už jen ve střepech a slzách.. a potom příliš těžký nohy...
18.06.2008 11:13:00 | Trdlo
Krásně smutně laděná... husí kúže přeběhla po těle a po zádech mráz se prošel...
17.06.2008 14:13:00 | Hannazka
já věřím, že princezny umřít prostě nemužou. šak jsou to princezny!
pěkný, rózi, ale nějako smutně máš nalazeno...
16.06.2008 23:42:00 | kokeš od pana krbce