Anotace: Všem krásný den a na líčkách úsměv jen ... to od srdíčka přeji, no tak, už se vaše ústa smějí :) ... (ač je mi smutno a pláči, přeji si, ať úsměv váš se nevytrácí)...
Děkuji moc ... jste má rodina :) ... (zda to smím tak vyjádřit) ...
18.06.2008 09:15:00 | toužím.jít.dál
Život je neustálí boj, ať o lásku, či život samotný. Je těžké, když člověk na to všecko zůstane sám, ty ale nejsi, máš přecik "alespoň" nás ...
17.06.2008 22:26:00 | NikitaNikaT.
Lásenko boj nevzdávej!Víš že jsme tu a tu "hubu" odžeň hodně daleko!Jsme tu s tebou a ty si s námi...MTMR
17.06.2008 17:03:00 | Ewineccka