Zrada
Na dálnici,
v ruce pálenici
tachometr nestačí
svědomí z auta vytlačí
jako ona srdce jeho
vždyť on jí daroval kus svého
tím bezedným pohledem ho zlomila
a z okna, duše vymyla
ona
sněhová černovláska
krvavá sedmikráska
na očích růžová páska
tomu vy říkáte láska?
Cítit se jako odložený svetr
použitý - starý - něchtěný
už skončil životem naměřený metr
se zradou v srdci - zraněný
láska bolí
co čas hojí? ránu? ( - jakou)
na život jen s dřevěnou holí
jet zabít tu nevěrnou vránu (- válkou)
čas utíká
nehojí
nepomáhá
plyne
- volně po vodní hladině
jako i tělo její
- klidně, tiše a nevinně...
(a k tomu ji ptáci pějí)
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (0)