(DOBROVOLNĚ)ODEVZDANÁ DUŠE
Anotace: Jsem to já nebo moje duše?
Nechala jsem svou duši vyletět k nebi
Doufám že s první láskou nepadne k zemi
Nechala jsem ji at létá nad hlavou mojí
Bojím se že v tomto světě neobstojí
Nechala jsem svou duši vyletět z těla
Nevím jestli já sama jsem to tak chtěla
Nedá se to vrátit zpátky už mi nepatří
Patří tobě a létá si někde v povětří
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, Bíša, Petbab, Flamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)