Vzpomínky na Tebe...
Hledám lásku,
do klapek klavíru zamčenou.
Hledám vílu na obrázku,
já ji však chci skutečnou.
Sotva přišla
a mě v klín spadla rosa z jejích řas,
její harfa smutně zazněla,
sebral mi ji čas.
Sedíc u té tváře,
rozčesávám vzpomínky.
Jsem jak cár starého slabikáře,
bezvýznamný, malinký.
Stále jako by tu seděla,
v náruči její parfém stále kolíbám.
Jedna pozdní vzpomínka do mysli mi vletěla,
že je léto a já si s ní povídám.
Proč na klavíru sedíš zasklená,
když mé srdce krvácí.
Na míle hvězd vzdálená
a stále se mi nevracíš.
Po nocích tvou píseň hrávám,
lásku svou do nebe ti posílám.
Tvou tvář v hloubi srdce uchovávám,
ale čas, ten na do smrti proklínám.
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, fuu
Komentáře (0)