Blues v tubusu
Anotace: Dlouhá noční jízda tmou a zvláštní pocit.
Odlesky tváří na sklech
do tmy se řítícího vagónu
pár plachých pohledů
a trocha sebevědomí
černí pasažéři
podřimující opilci
snící dívky
unavení řidiči
Houpavý rytmus jízdy
a tma v dlouhých tunelech
mi evokuje probdělé noci
plné neklidných myšlenek
světla projíždějících aut
se lísala k mým záclonám
já se převaloval na posteli
a myslel jsem na Tebe
Jak jsi mi přišla nezajímavá
i když moc milá slečna
jak se mi pak všechno změnilo
a já začal toužit po Tvém objetí
které asi nikdy nepřijde
za týden mě čeká výročí s tím pocitem
s pocitem jízdy bez startu i cíle
rok cesty temným tubusem
a hlavou zní blues o samotě
a i když to zní divně
v tom poloprázdném vagonu
se najednou necítím tak sám.
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: poustevník Jirka, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, jedam, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)