Anotace: Všem jen lásku přeji - ať se vaše ústa smějí ... a sluneční paprsky na těle i duši hřejí ...
Dušinko, tvý pocity chápu, taky mi chybí láskypné obětí, ale... veř, tahle láska nemá cenu, láska neubližuje a věřím, že brzy potkáš takovou lásku, co si te bude jen vážit a nebude ti ubližovat. stojím při tobě!
18.06.2008 22:31:00 | Caracol
krásné :)
ale bolavé :(
ať nářek odplave
ať se směješ s námi
ať tě miluje a není to zdání...
18.06.2008 22:10:00 | blue
tedaaa, ja nestacim zirat, tohle me velmi ohromilo, je to to nejlepsi, co jsem od tebe cetla, copak se to s tebou stalo??
18.06.2008 15:59:00 | saddova
Ale trdlínko už se na nás taky usměj veselejší básninkou!Určitě Ti bude líp...Zkus to!Neužírej se tím porád!Dala jsem Ti ST za obsah básně, opět je velmi krásně citově naplněna!posílám světýlko do dušinky!
18.06.2008 15:39:00 | Ewineccka
Taková láska ta k ničemu není,najdi si jinou co život ti změní.A bude líp,uvidíš až novou lásku vyslyšíš.
18.06.2008 15:37:00 | Květka Š.