Cesta zpět
Čínský stařec v odrazu zrcadla,
skutečnost života na scéně divadla.
To, co mě obykle velice unaví,
je lidská netečnost a taky bezpráví.
Mám chuť pak vykřičet na celý svět:
"Srdeční negace horší než jed!".
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, Psavec, ReLaXáToR, danav, monterka, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)