Neopustím
Kéž by jsi konečně procitla,
z té zlé můry, se probudila.
Dobře vím, že v tobě není nic tak špatné,
moc ti to chci dokázat, leč co je to platné.
Neustále se zbytečně soužíš,
přitom rád bych pomohl,
dal po čem tak toužíš,
snad bych se k tomu zmohl.
Protože jsem přítel tvůj
a záleží mi na tobě,
tak s klidem při mně stůj,
v jakékoli podobě.
Neopustím tě.
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., Psavec, SZN, anima alba, WhiteSkull, Castiza
Komentáře (2)
Komentujících (2)