Bolest
Píchá jak bodláky,
bodá jak čepele,
píchá jak špendlíky,
do nahý prdele.
Úzkost nahání,
slzy a strach,
dlouhé čekání,
až zbyde ze mě prach.
Ústa oněmělá,
po tváři sůl,
kdybys tak viděla,
jak v plotě jsem jak kůl.
Jak knížku zavřela jsi,
bránu mého štěstí,
v samotě navždy asi,
budu svůj život vésti.
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jahodová kopretina, loverose91
Komentáře (1)
Komentujících (1)