Vzpomínky na vítr..
Zaprášená štěstíčka
a pár zašlých úsměvů
Polibky na líčka
ztracené ve sloupcích
dohadů..
Zašlý lesk
a pár starých pohlednic
vzbuzujících stesk
a víc
vůbec nic..
Střípky skládanek
poztrácených větrem
s písmeny hádanek,
co nemaj odpověď..
Spolu si ťuknem
rubínovým vínem
v zeleném půlitru
A pak si dokola budem
přehrávat tu
pitomou hru větru..
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)