Odpusť
Anotace: Člověka by to snad tak moc nebolelo, kdyby si za to nemohl sám =(
I když život plyne dál, stále ke vzpomínkám se vracím,
na všechny naše společné chvíle si vzpomínám,
přišlo mi, že se u Tebe chvílemi ztrácím
a teď? Teď se za to proklínám.
Řekla jsem Ti odejdi a už se nevracej zpět.
Byla to sice jedna věta s několika slovy,
ale i tak málo mi zbořilo svět.
A samota? Ta nepomohla mi.
Teď Ti klečím u nohou a za odpuštění Tě prosím,
marně se snažím očistit a natahuji k Tobě ruce,
jen o Tobě můžu říct, že Tě v srdci stále nosím,
tak, prosím, odpusť mi, ať mi žalem nepukne srdce.
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Likynka, WhiteSkull
Komentáře (0)