Pohádky
Děti země
zvedají utrápené tváře
skrze víka uren
k nebi
Zatáhl za mašli
uvázanou
na ramínku šatu,
pak už jen padali
do hlubin těl
Červený panáček
houpe se
ve větru,
jeho lodí
zmítanou bouří
je starý semafor
na rohu páte avenue
Holčička
na břehu moře
ve shluku vojáků
hnědým očima
žasne
nad rudými rejnoky
plachtícími nebem
Políbil ji
na tvář,
víc nebylo třeba
Cínový vojáček
stal se
v náručí baletky
ohněm
Dopisy
na rozloučenou
měla už léta
schované
ve druhém šuplíku
z leva
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)