Nesmíme umřít
Anotace: ani nechceme, že ne?
Život jen jak peklo vypadal,
nevím, není to jen další klam?
Jsem rád, že jsem tě potkal!
Alespoň ty mi srdce nikdy nelam.
/Moc prosím
Přál bych si, za zlých nocí,
zahánět tvé přízraky,
nenechám tě bez pomoci,
mysl temná jak ty mraky.
/Jsem tady
Protože zase cítím vůni vzduchu,
navečer přílišná krása,
uchovávám si tě stále v duchu.
Nyní nikdy nejsi sama!
/Už ne
Už zase mám chuť,
se nadechnout.
Tak tu buď!
nesmíš mi zahynout!
A já také.
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., anima alba
Komentáře (0)